Rüyada kardeşinin nişanını görmek

Rüyada kardeşinin nişanını görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, hastalıkların son bulacağına, gözünün yaşını sileceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin nişanını gördüyseniz:

  • Dramatik gösteriler söz konusu olabilir.

Rüyada kardeşinin nişanlandığını görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, engel teşkil edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşle nişanlanmak makam ve rütbe edineceğine, koyu muhabbette kalacağına delalet eder.

Rüyada erkek kardeşle nişanlanmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına inanılır.

Rüyada kardeşimin nişanlandığını görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini nişanlandığını görmek kazalardan, belalardan korunacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin nişanlanmasını görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Rüyada erkek kardeşinin nişanlandığını görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşiyle nişanlanmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments