Rüyada karaciğer ameliyatı olmak

Rüyada karaciğer ameliyatı olmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işarettir.

Rüyada karaciğer ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Eşinize olan sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada karaciğer ameliyatı olmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada karaciğer görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada karaciğerini bağışlamak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada çiğ karaciğer görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada karaciğer pişirmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ karaciğer yemek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi karaciğerini görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada karaciğer nakli görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments