Rüyada kara kelebek görmek

Rüyada kara kelebek görmek rızık eksikliği yaşayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, büyük problemler yaşanacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara kelebek gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişkiye girmeden önce duygularınızdan emin olmalısınız.

Rüyada kara kelebek görmek başarısızlığa düşüleceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada güzel kelebek görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işarettir.

Rüyada kocaman kelebek görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına inanılır.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada çok büyük kelebek görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kelebek kolyesi görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına delalettir.

Rüyada kelebek kurtarmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada büyük kelebek görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments