Rüyada kaplanla arkadaş olmak

Rüyada kaplanla arkadaş olmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulur.

Rüyada kaplanla arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler belli başlı olayların nedenlerini veya meydana gelme sebeplerini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada kaplanla arkadaş olmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, yeni iş teklifleri alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bengal kaplanı görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine inanılır.

Rüyada kaplan yavrusu sevmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına inanılır.

Rüyada kaplanın kovaladığını görmek atılan adımların zarar getireceğine, borçların sonlandırılacağına alamet eder.

Rüyada büyük kaplan görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet eder.

Rüyada kaplan yavruları görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan ve kaplan görmek maddi imkânlarının azalacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments