Rüyada kapı açtığını görmek

Rüyada kapı açtığını görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, gönül kapılarının açılacağına, duygularını açığa vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı açtığını gördüyseniz:

  • Ketum davranmak sizin için her zaman çok daha yararlı olabilir.

Rüyada kapı kilidini açamamak çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, umutlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada anahtarla kapı açamamak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evin kapısını açamamak kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işaret eder.

Rüyada bir kapıyı açamamak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapıyı açamamak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada anahtarla kapıyı açtığını görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapının kilidini açamamak büyük tartışmalar yaşanacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments