Rüyada kapalı kuranı kerim görmek

Rüyada kapalı kuranı kerim görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı kuranı kerim gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada kapalı kuranı kerim görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret eder.

Rüyada kapalı kuran görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı kuran okumak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kapalı görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi yerden almak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hediye kuranı kerim almak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerim hediye almak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kuranı kerimin çalındığını görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments