Rüyada kanatlarının çıktığını görmek

Rüyada kanatlarının çıktığını görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanatlarının çıktığını gördüyseniz:

  • İş hayatınız, toplum içindeki pozisyonunuz veya imajınız destekleniyor.

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine alamet eder.

Rüyada kanatlarının çıktığını görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işaret eder.

Rüyada kanatlı beyaz ata binmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnının kanadığını görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kanatlanarak uçmak bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, bir anda yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kanat dövmesi görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments