Rüyada kan yağdığını görmek

Rüyada kan yağdığını görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada kan yağdığını gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz geleceğiniz için önemli olabilecek kişilerle ilişkilerinizi gerebilir.

Rüyada kan yağdığını görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şakır şakır yağmur yağdığını görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, şansının kendisinden yana olacağına inanılır.

Rüyada balık yağdığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada yağda yumurta yapmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada ateş yağdığını görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada gökten meyve yağdığını görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada dut yağdığını görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments