Rüyada kan hissetmek

Rüyada kan hissetmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kan hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar, ilgi eksikliği ya da sorunlar varsa ihtiyacınız olan şeyleri öğrenme fırsatı oluşabilir.

Rüyada kan hissetmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare hissetmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalettir.

Rüyada acıyı hissetmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yakın zamanda rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kendini huzurlu hissetmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ateşin sıcaklığını hissetmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına inanılır.

Rüyada kendini ölmüş hissetmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada canının yandığını hissetmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments