Rüyada arkadaşını damatlıkla görmek

Rüyada arkadaşını damatlıkla görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını damatlıkla gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler sizi utandırabilir veya mesafeli davranmak isteyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını damat görmek allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının damat olduğunu görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını damatlıkla görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin ve damatlar görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalettir.

Rüyada damadını ölmüş görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini damatlıkla görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine inanılır.

Rüyada birini damat olarak görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, nimet ve berekete ereceğine yorulur.

Rüyada ölü gelin damat görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments