Rüyada arkadaşından kitap almak sevdikleriyle arasının açılacağına, yüksek bir makama geleceğine, sorunların çözüleceğine, insanlardan takdir toplayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, çok zarar göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına inanılır.
Rüyada arkadaşının kitap okuduğunu görmek kazancın günden güne daha da artacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine işaret eder.
Rüyada arkadaşından kitap almak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.
Rüyada arkadaşının kitap yazdığını görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine işaret eder.
Rüyada kitabın yırtıldığını görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.
Rüyada kitap satın almak rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.
Rüyada birine kitap okumak verdiği kararların hatalara sebep olacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulmaktadır.
Rüyada kitaptan dua okumak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, kısmetlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.
Rüyada kapalı kitap görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.