Rüyada kahve ve fincan görmek

Rüyada kahve ve fincan görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, desteksiz kalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına inanılır.

Rüyada kahve ve fincan gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Rüyada içilmiş kahve fincanı görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fincanda kahve görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, ondan şifa göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli kahve fincanı görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada gümüş kahve fincanı görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada türk kahve fincanı görmek böylece yüzünün güleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık kahve fincanı görmek sevgi ve hürmet göreceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Rüyada kahve fincanı almak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kahve fincanı görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments