Rüyada kağıt taşımak

Rüyada kağıt taşımak uykusuz geceler yaşayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, huzur ve şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt taşımak gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Rüyada kağıt taşımak işlerinin çok açılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada kağıt para taşımak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işarettir.

Rüyada buzdolabı taşımak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına alamet eder.

Rüyada bebeği kucakta taşımak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, istediği herşeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzeri yazılı beyaz kağıt görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına delalet eder.

Rüyada büyük karpuz taşımak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya tabir olunur.

Rüyada sırtında hasta taşımak üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada belde silah taşımak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments