Rüyada kağıda yazı görmek

Rüyada kağıda yazı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çıkmaza gireceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada kağıda yazı gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olaylar veya beklenmedik gelişmeler bazı konuların tekrar ele alınmasını gerektirebilir.

Rüyada yazılı kağıda imza atmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstü yazılı kağıt görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kağıt üzerine yazı yazmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada birine yazılı kağıt vermek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kağıtta yazılar görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, şansın ve bahtının da açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran yazılı kağıt almak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıta yazı yazmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yazılı kağıt görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments