Rüyada arkadaşına soğuk davranmak

Rüyada arkadaşına soğuk davranmak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşına soğuk davranmak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirebilirsiniz.

Rüyada arkadaşına soğuk davranmak zarar edeceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işaret eder.

Rüyada soğuk davranmak böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, şükrederek yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin soğuk davrandığını görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, hükmünün geçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin soğuk davrandığını görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada birine soğuk davranmak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada acele davranmak allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada iyi davranmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, ortağından ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dürüst davranmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments