Rüyada kadının dua ettiğini görmek

Rüyada kadının dua ettiğini görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, işlerinin azalacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalettir.

Rüyada kadının dua ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizi ileriye sürerek karışıklık yaratmayı düşünebilirler.

Rüyada kadının dua ettiğini görmek boş kuruntularla uğraşacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine yorulur.

Rüyada kendine dua edildiğini görmek imkânların çok daha iyi olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına yorulur.

Rüyada annenin dua ettiğini görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlikta dua ettiğini görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın dua ettiğini görmek işinin yoluna gireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada ettehiyyatü duası okumak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin dua ettiğini görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın dua ettiğini görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments