Rüyada kadın suretinde melek görmek

Rüyada kadın suretinde melek görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, acılarını dindireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın suretinde melek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir fırsatı kararsızlığınız yüzünden kaçırmanız olasıdır.

Rüyada kadın suretinde melek görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan suretinde melek görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, huzurlu, mutlu olacağına işarettir.

Rüyada erkek suretinde melek görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada meleği insan suretinde görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, işinin de hep yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada azraili kadın suretinde görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şeytan sureti görmek mubah olmayan yollara sapacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada insan suretinde köpek görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde insan sureti görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments