Rüyada arkadaşın yandığını görmek

Rüyada arkadaşın yandığını görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın yandığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bayanlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada arkadaşın yandığını görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının saçının yandığını görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının evinin yandığını görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının yüzünün yandığını görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarının yandığını görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının yandığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yandığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin odasının yandığını görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments