Rüyada işte çıkarılmak

Rüyada işte çıkarılmak kendisine kızacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalettir.

Rüyada işte çıkarılmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işine baksın.

Rüyada oğlunun işten çıkarıldığını görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin işten çıkarıldığını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, hayırlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada işten çıkarılmak ve ağlamak dileklerin kabul olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada işten çıkarılacağını görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının işten çıkarıldığını görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin işten çıkarıldığını görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalet eder.

Rüyada eşinin işten çıkarıldığını görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada işten çıkarılacağını öğrenmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments