Rüyada arkadaşı tarafından ısırılmak

Rüyada arkadaşı tarafından ısırılmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, üzüntülerinin son bulacağına, koyu muhabbette kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Rüyada arkadaşı tarafından ısırılmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına delalettir.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada böcek tarafından ısırılmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalettir.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş biri tarafından ısırılmak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza inanılır.

Rüyada örümcek tarafından ısırıldığını görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada bir köpek tarafından ısırıldığını görmek kazancını çoğaltacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz tarafından ısırılmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments