Rüyada ıslak deniz kumu görmek

Rüyada ıslak deniz kumu görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak deniz kumu gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözlerle yaptıklarınızın birbirini tutmaması sorun yaratabilir.

Rüyada ıslak deniz kumu görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, uygulayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak kum görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum ve deniz görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada deniz kenarında kum görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada denizden kum çıkarmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada deniz kumuyla oynamak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz kum almak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kumdan deniz görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments