Rüyada ışıkları kapatmak

Rüyada ışıkları kapatmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada ışıkları kapatmak gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Rüyada ışık açıp kapatmak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışık kapatmak büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışığı kapatmak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi ışıklı görmek kasasının ağırlaşacağına, güven kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ışıkları kapatmak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada kabede ışık görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada ışığı kapatamamak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde renkli ışıklar görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments