Rüyada iş başvurusu yapmak

Rüyada iş başvurusu yapmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş başvurusu yapmak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz takdir edilebilir veya başarılarınız nedeniyle saygı görebilirsiniz.

Rüyada iş başvurusu yapmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine yorulur.

Rüyada iş başvuru yapmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni iş başvurusu yapmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş başvurusunda bulunduğunu görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş başvurusuna gitmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada iş başvurusu görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına inanılır.

Rüyada iş başvurusu yaptığını görmek makam ve söz sahibi olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada iş başvuru formu görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments