Rüyada iş aradığını görmek

Rüyada iş aradığını görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, canla başla çalışacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına tabir olunur.

Rüyada iş aradığını gördüyseniz:

  • Bir anda parlamanız mümkündür.

Rüyada birine iş aramak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş aramak hedeflere ulaşamayacağına, zor durumda kalınacağına inanılır.

Rüyada iş aradığını görmek hüsrana uğratacağına, kazançtan yana kara geçeceğine yorulur.

Rüyada yeni iş aramak çevresinin genişleyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine delalet eder.

Rüyada köpek aramak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, önemli bir lider haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dini kitap aramak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Rüyada birinin telefonla aradığını görmek kendisini keşfedeceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala rivayet eder.

Rüyada aradığın kişiye ulaşamamak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments