Rüyada irin akması görmek

Rüyada irin akması görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, rızkının genişleyeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, bolluk içinde yaşanacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada irin akması gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada bacaktan irin aktığını görmek fakirlerin zenginleşeceğine, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına yorulur.

Rüyada dizinden irin aktığını görmek güvenini sarsacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına rivayet eder.

Rüyada vücuttan irin aktığını görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağından irin aktığını görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına yorulur.

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünden irin aktığını görmek yaşam refahının düşeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments