Rüyada insandan kaçmak

Rüyada insandan kaçmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine tabir olunur.

Rüyada insandan kaçmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Rüyada bir insandan kaçmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın insanlardan kaçmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, onu darda bırakmayacağına yorulur.

Rüyada insanlardan kaçmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada insandan kaçmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada insanlardan koşarak kaçmak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada silahlı insanlardan kaçmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, büyük bir üne sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiği insanla kaçmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, uygulayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insandan kaçmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments