Rüyada inek yağı görmek

Rüyada inek yağı görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, moralin bozulacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek yağı gördüyseniz:

  • Yapılmayan şeyleri düşünüp, keyfinizi kaçıracağınıza boş verip tembelliğin lüksünü yaşamaya çalışın.

Rüyada inek yağı görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek yağı görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada et yağı görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada domuz yağı görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada motor yağı görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayçiçeği yağı görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada güneş yağı sürmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Rüyada güneş yağı görmek işveren koltuğunda oturacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments