Rüyada inek kavgası görmek

Rüyada inek kavgası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, işlerin yolunda gideceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada inek kavgası gördüyseniz:

  • Kendinizi başkaları ne der düşüncesinden arındırmanız gerekiyor.

Rüyada inek kavgası görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ineklerin kavga ettiğini görmek sevdiğine kavuşacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada kavga eden inek görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalet eder.

Rüyada ineğin hasta olduğunu görmek büyük bir ihanete uğranacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet eder.

Rüyada iri siyah inek görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada siyah inek kesmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada inek cesedi görmek ağız tadının yerine geleceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada inek ve yavrusu görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments