Rüyada arının yuva yaptığını görmek

Rüyada arının yuva yaptığını görmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada arının yuva yaptığını gördüyseniz:

  • Ortaya koyması ya da yerine getirmesi zor görevler varsa, yanıltıcı sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada arı yuvası görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine tabir olunur.

Rüyada arı yuvası bozmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşek arısı yuvası görmek güzel haberler alınacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada arının yuva yaptığını görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada leyleği yuvada görmek kazancını katbekat arttıracağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yuva yapan serçe görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karınca ve yuvasını görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulur.

Rüyada evinde karınca yuvası görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments