Rüyada imza atan birini görmek

Rüyada imza atan birini görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, para sıkıntısının olmayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada imza atan birini gördüyseniz:

  • Şanssız açıklamalar veya başlangıçlar yapmak üzere olan kişileri vazgeçmeleri için ikna etmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Rüyada imza atanı görmek onların kıymetini bileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada atatürkün imzasını görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına tabir olunur.

Rüyada atatürk imzası görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada imza atan birini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalet etmektedir.

Rüyada imza atamamak o işin tüm risklerini göze alacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kitap imzalatmak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birinin imza almak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yerine imza atmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments