Rüyada imam sarığı takmak

Rüyada imam sarığı takmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, evliliğinde mutlu olacağına, küfürlü söze, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, hem dua alacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada imam sarığı takmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada imam sarığı takmak çaresizleşeceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine inanılır.

Rüyada imam sarığı görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarık takmak uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz sarık takmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine yorulur.

Rüyada siyah sarık takmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sarık sarmak para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sarıkla namaz kılmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, karamsar olacağına rivayet eder.

Rüyada başında sarık görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments