Rüyada imam cübbesi giymek

Rüyada imam cübbesi giymek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada imam cübbesi giymek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada imam cübbesi giymek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah cübbeli imam görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı cübbe giymek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada cübbe ve sarık giymek darlığa ve yokluğa düşeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada cübbe sarık giymek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işarettir.

Rüyada hakim cübbesi giydiğini görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada beyaz cübbe giymek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işarettir.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments