Rüyada iki eşli olmak

Rüyada iki eşli olmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına alamet eder.

Rüyada iki eşli olmak gördüyseniz:

  • Hemen vazgeçmemelisiniz.

Rüyada eşinin bayılmasını görmek sevinçli haberler alınacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin ailesini görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine inanılır.

Rüyada eski eşinin barışmak istediğini görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, rütbesinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin vefat ettiğini görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşle el ele tutuşmak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada eşini aldatan kadın görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kötülüklerden uzak kalacağına alamet eder.

Rüyada eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini düşerken görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments