Rüyada iftar yemeği hazırlamak

Rüyada iftar yemeği hazırlamak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine inanılır.

Rüyada iftar yemeği hazırlamak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiyle ilgili beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Rüyada iftar yemeği hazırlamak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret eder.

Rüyada iftar sofrası hazırlamak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Rüyada iftar yemeği vermek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına işaret eder.

Rüyada iftar yemeği verdiğini görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada iftar yemeği yediğini görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iftar yemeğine gitmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada iftar ezanı duymak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada iftarı beklemek yatırımların heba olacağına, malının ve parasının da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments