Rüyada idrar tahlili yaptırmak

Rüyada idrar tahlili yaptırmak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, de elinin bollaşacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar tahlili yaptırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Rüyada idrar tahlili görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada idrar tahlili vermek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada idrar tahlili yapmak kendini yiyip bitireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrar tahlili yaptırmak işlerinin yarıda kalacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına delalet eder.

Rüyada kan tahlili vermek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret eder.

Rüyada kan tahlili görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaka tahlili yaptırmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kan tahlili yaptırmak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bir gül

Rüyamda hastanedeyim doktorun odasında kadının biri test yaptırıyor ya ben ya da başka biri idrar yaptığı kutuyu elinde tutuyor