Rüyada hortumla ev sulamak

Rüyada hortumla ev sulamak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla ev sulamak gördüyseniz:

  • Kimse zorlanmalara tahammül edemeyebilir.

Rüyada hortumla evi sulamak geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada hortumla ev sulamak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına inanılır.

Rüyada hortumla ağaç sulamak işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada hortumla çiçek sulamak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada hortumla toprak sulamak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına yorulur.

Rüyada hortumla bahçeyi sulamak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada hortum sulamak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına yorulur.

Rüyada hortumla bahçe sulamak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments