Rüyada horoz ve hindi görmek

Rüyada horoz ve hindi görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz ve hindi gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada tavuk horoz hindi görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz ve hindi görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine inanılır.

Rüyada hindi horoz görmek iflasın eşiğine geleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hindi yumurtası görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada hindi sürüsü görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hindistan cevizi kırmak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada renkli hindi görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına inanılır.

Rüyada hindi yumurtası toplamak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments