Rüyada horoz tüyü görmek

Rüyada horoz tüyü görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz tüyü gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayalkırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Rüyada horozun tüylerini yolmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada tüysüz horoz görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada horoz tüyü görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, sevgi ve hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada horoz tüyü yolmak işlerinin baltalanacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz tavuk görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda horoz görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada birinin horoz kestiğini görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada horoz ayağı görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments