Rüyada horoz tarafından kovalanmak

Rüyada horoz tarafından kovalanmak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada horoz tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada horoz tarafından kovalanmak büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Rüyada horoz kovalaması görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, ondan faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz tarafından ısırılmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına inanılır.

Rüyada domuzlar tarafından kovalanmak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine yorulur.

Rüyada bi hayvan tarafından kovalanmak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada koyun tarafından kovalanmak önemli ve büyük adımlar atacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada yılan tarafından kovalanmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada atlar tarafından kovalandığını görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments