Rüyada hörgüç görmek

Rüyada hörgüç görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Rüyada hörgüç gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Rüyada iki hörgüçlü deve görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hörgüçlü deve görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada tek hörgüçlü deve görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sosyal konumunun değişeceğine delalet eder.

Rüyada deve hörgücü görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çift hörgüçlü deve görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hörgüç görmek ister istemez başının belaya gireceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments