Rüyada hayvanları beslemek

Rüyada hayvanları beslemek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine inanılır.

Rüyada hayvanları beslemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız da olasıdır.

Rüyada hayvan beslediğini görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan beslemek sevindirici olaylar yaşayacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada bir hayvanı beslemek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine işaret eder.

Rüyada yabani hayvan beslemek sevdiği kişileri çok üzeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine işarettir.

Rüyada büyükbaş hayvan beslemek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada evde hayvan beslemek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Rüyada vahşi hayvan beslemek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalettir.

Rüyada evcil hayvan beslemek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments