Rüyada havlu satın almak

Rüyada havlu satın almak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına inanılır.

Rüyada havlu satın almak gördüyseniz:

  • İş veya aşk temalı kısa seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz havlu satın almak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Rüyada havlu satın aldığını görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi havlu satın almak allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına yorulur.

Rüyada plaj havlusu satın almak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada havlu satın almak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada havlusu görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalettir.

Rüyada kirli havlu görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz havlu katlamak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments