Rüyada hastanelik olmak

Rüyada hastanelik olmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada hastanelik olmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Rüyada hastanede asker görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastaneye gidememek hasretin ve özlemin biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanede hasta olduğunu görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada hastaneden randevu almak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına işaret eder.

Rüyada ölen babayı hastanede görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastane asansörüne binmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, günah işlemekten korunacağına delalet eder.

Rüyada hastane müdürü görmek daha rahat para kazanacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi hastanede görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments