Rüyada haşlanan yumurta görmek

Rüyada haşlanan yumurta görmek para sıkıntısından kurtulacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalet eder.

Rüyada haşlanan yumurta gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz.

Rüyada haşlanmış bozuk yumurta görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta vermek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada haşlanmış yumurta almak uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada haşlanmış yumurta görmek sorunların ardı ardına geleceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada haşlanmış yumurta soyduğunu görmek maddi olarak zayıflayacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada haşlanmış yumurta dağıtmak düzeninin yeniden sağlanacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta haşlaması görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yumurta haşlandığını görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments