Rüyada hapis cezası aldığını görmek

Rüyada hapis cezası aldığını görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, kısmetlerin azalacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, itibar göreceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Rüyada hapis cezası aldığını gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi gereken şeyler varken sessizce durmamalısınız.

Rüyada birinin hapis cezası aldığını görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine delalet eder.

Rüyada hapis cezası aldığını görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapis cezasına çarptırılmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapis cezası almak dinde olgunlaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine inanılır.

Rüyada hapis cezası yemek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet eder.

Rüyada müebbet hapis cezası almak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet eder.

Rüyada birinin ceza aldığını görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada ceza aldığını görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hatice

7 yaşındaki oğlumla birlikte hapis cezası aldığımı öğreniyordum..bir teyze ile bunu tartisiyorduk..hapse girdiğim zaman oğlum babasız ne yapacak diyordum..teyzede bana zaten oğlun babasız kalıcak.babasi ölecek sende en küçük esmer olan kayninla evleneceksin diyordu.