Rüyada hala görmek

Rüyada hala görmek inancını bir kenara atacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada hala gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada amca hala görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hala görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada hala ve kızını görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş hala oğlunu görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada halanın oğlunu görmek duaların allah katında karşılığını bulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş halanın elini öpmek icat yapacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalettir.

Rüyada hala gelini görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, dinde olgunlaşacağına rivayet eder.

Rüyada halamın oğlunu görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments