Rüyada güvercin ve serçe görmek

Rüyada güvercin ve serçe görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada güvercin ve serçe gördüyseniz:

  • Daha önce ufak bir gayretle hallettiğiniz işler daha fazla dikkat ya da zaman gerektirebilir.

Rüyada serçe ve güvercin görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve serçe görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada serçeyi kurtarmak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucunda serçe görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada serçe eti yemek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalettir.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada serçelere yem vermek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments