Rüyada güvercin ezmek

Rüyada güvercin ezmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sahip olduklarının eksileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ezmek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını algılama biçiminiz meslektaşlarınızınkinden ya da yakınlarınızınkinden farklı olabilir.

Rüyada güvercin ezmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada hamam böceğini ezmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulgur ezmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına delalettir.

Rüyada birini arabayla ezmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, işlerin sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada çiçekleri ezmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına inanılır.

Rüyada taşla kafa ezmek insanlarla bir araya geleceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla insan ezmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments