Rüyada gür saçlı olmak

Rüyada gür saçlı olmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, bebek sahibi olunacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gür saçlı olmak gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda değişime neden olabilecek bir hareketiniz planlandığı şekilde devam etmeyebilir.

Rüyada saç gürmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada saçlarının gürleştiğini görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada uzun gür saç görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gür saçlı olmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Rüyada saçın gürleşmesini görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gür sarı saç görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet eder.

Rüyada saçları gürleşmiş görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments