Rüyada güneş ve ay yan yana görmek

Rüyada güneş ve ay yan yana görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada güneş ve ay yan yana gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada güneş ve ay yan yana görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada ay ve güneşi yanyana görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, istediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ay ve güneşi beraber görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, yapılan ahlaksız davranışlara tabir olunur.

Rüyada ay ve güneşi birlikte görmek insanların alım gücünün azalacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş ay görmek kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına inanılır.

Rüyada ay güneş tutulması görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada güneş ve ayuı bir arada görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok günah işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ay ve güneşin çarpıştığını görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments